Laatste puntjes op de i………………….
Door: webmaster
02 Februari 2009 | Nederland, Someren
Vannacht omstreeks 4.30u zullen we richting Frankfurt vertrekken om vervolgens om 11.25 te vliegen naar de hoofdstad van Ghana: Accra.
We zullen daar 18.35u lokale tijd landen (1uur tijdsverschil). We blijven dan 1 nacht in de hoofdstad slapen om de volgende dag met de bus naar Tamele te vertrekken. Dit is ongeveer 10uur rijden.
In Tamele worden we opgepikt door een neef van de eigenaar van het weeshuis waar we stage gaan lopen en dan gaat het pas echt beginnen……………
De afgelopen weken zijn erg druk en hectisch geweest met voorbereidingen op ons project en heb ik mijn stage bij Smo-Helmond Huize D’n Herd succesvol afgerond. Ook heb ik meerdere feestjes nog mogen meemaken zoals afgelopen donderdag met collega’s van de Rabobank. Via deze manier wil ik hun bedanken voor de geweldige inzamelingsactie voor ons project en voor alle gezellige uurtjes “werken” en stappen.
Ook op Vrijdag heb ik een geweldige avond gehad door een soort reünie van Cafe Lambiek.
Zaterdag was ik voor de laatste keer naar Ajax geweest. Helaas zal niet alleen ik het kampioenschap moeten missen maar ook alle andere Ajax supporters. Geeft niets, zolang we maar boven dat ene provincieclubje uit Eindhoven eindigen.
Ik heb veel lieve kaartjes en smsjes mogen ontvangen. Ook mijn afscheidsborrel was onvergetelijk. Iedereen bedankt voor het komen en voor de cadeaus natuurlijk:P
Ik ben trots dat ik z’n geweldige vriendengroep heb, ik zal het digitale fotolijstje vaak bekijken in mijn gekregen t-shirt.
De overweldigende belangstelling en de vele warme reacties hebben ervoor gezorgd dat ik met een trots en voldaan gevoel naar Ghana toe ga.
Tot slot wil ik nog 2 mensen extra bedanken namelijk ons pap en ons mam. Zij zijn een hele grote steun voor mij en ik ben ik hun ontzettend dankbaar dat ik deze kans krijg.
Zo, dat was mijn laatste berichtje vanuit Nederland.
Ik ga proberen om mezelf niet te druk maken en niet zenuwachtig te zijn voor morgen!
Jullie horen van mij,
Adieu, Mike
02 Februari 2009 - 15:31
Hanneke Bloem-Wildeb:
Hey Mike,
Je gaat een toptijd beleven. Goede reis morgen!
Groetjes, Hanneke -
02 Februari 2009 - 16:53
Ton En Hennie:
Hey Mike
Nu is het echt aftellen geblazen .
Wij wensen jou en Fiona een heel goeie reis toe.
En we blijven jullie via de site volgen.
Laat snel wat van je horen.
En maak er een héél mooie tijd van daar en geniet ervan.
Groetjes uit Asten -
03 Februari 2009 - 06:37
Afdeling Zorg HH:
Hoi Mike,
Vanuit d'n Herd van de afdeling zorg, willen wij jou en je collgega een leerzame en succesvolle tijd toewensen. Het was erg fijn om met je samen te werken. We blijven je volgen de komende tijd.
Groetjes Els Romanesco -
03 Februari 2009 - 08:51
Lijanne:
Hee Mike,
Jullie zijn nu in duitsland. Nog maar een paar uur verwijderd van ghana! Spannend zeg hoe het er daar echt aan toe gaat!! Ik ben benieuwd..
Ik wil jou iig ook heel veel succes wensen en voor nu een goede reis!
Groetjes Lijanne (en geef Fiona een knuffel van me;)) -
03 Februari 2009 - 12:02
Yvonne (collega):
Heej Mike,
Have fun! We zullen je missen op de Rabo!!
Geniet ervan!
Liefs Yvonne -
03 Februari 2009 - 13:59
Thea En Janus:
Ha die Mike
Goeie reis gehad?
Geniet van al de dingen die je nu mee gaat maken.
Wij blijven je volgen op deze site.
Heel veel groeten van de overbuurtjes.
Doeiiiiiiiiiiiiiii
04 Februari 2009 - 07:16
Hennie:
fijn om te horen gisterenavond dat jullie goed aan zijn gekomen geniet van deze dag daar tot jullie je reis morgen weer gaan vervolgen. voor morgen een goede reis want dan gaat het beginnen voor je.Gr. pa en ma -
04 Februari 2009 - 09:09
Susanne En Mark:
He Mike,
Hoe is het? Veilig aangekomen? We wensen je heel veel succes en veel plezier en we hopen snel wat van je te horen!
Groeten uit Someren -
04 Februari 2009 - 18:46
Jos & Carla :
Hoi Mike
We hopen dat je een goede reis hebt gehad.
Het zal in iedergeval warmer zijn als hier.
Geniet ervan! -
04 Februari 2009 - 19:02
Carlijn:
Hey Mike!
Gaat helemaal goed komen met jullie daar! Jullie zitten nu al in het warme Ghana, terwijl ik hier al een aardige winterdip aan het opbouwen ben met dit rotweer! ;)
Geniet van alle dingen die je mee gaat maken, want het is voorbij voordat je er erg in hebt!
We contacten!
X Carlijn -
04 Februari 2009 - 20:39
Ans:
Heey Mike!!
Goede reis gehad?
Hopelijk is alles goed verlopen en ga je een super gave tijd tegemoet!
Ik hou je site in de gaten en hopelijk horen we snel weer iets!!
Doei doei
X Ans!
05 Februari 2009 - 05:12
Hans En Annet:
He mike
Goeie reis gehad? We hopen van wel.Nou veel plezier dat zal wel lukken en maak er wat van en we volgen je op deze site. -
05 Februari 2009 - 07:01
Stefan & Nicky:
Mikie Batsie Anus Anusaarts,
Hoe ist nou jonge? Allemaal goed gegaan de eerste dagen? Goed ingeënt tegen alle SOA's die je ongetwijfeld gaat oplopen?
Nou heel erg veel succes daar en we zullen je volgen via deze site!
Lattteerr,
Stefan & Nicky -
07 Februari 2009 - 11:04
Familie Thijs:
hee mike,
geniet der van, de tijd vliegt!!!
dat kun je van mij aan nemen ;)
good luck!
07 Februari 2009 - 16:14
Dinie--Gerard:
Mike,
Heel veel plezier in Ghana, groetjes -
08 Februari 2009 - 06:12
Wilma En Harrie:
Dag Mike
Wij hebben gehoord dat de reis goed gegaan is, en dat het erg heet is in Ghana. Wij wensen je een hele fijne tijd toe
Groetjes uit Someren. -
08 Februari 2009 - 08:56
Melinda:
Hee Mikey,
Bedankt voor je sms, erg leuk!
Zal je missen, bij wie moet ik nu terecht met m'n gezeur over mannen en psv? ;-)
Maar de ghanese kindjes hebben jou nu even harder nodig!
Succes, plezier, geniet ervan en maak er iets moois van!
Liefs Boontje -
08 Februari 2009 - 17:47
Tjitske:
Jij nog met je mooie woorden: Nu moet ik alleen het kampioenschap van Ajax missen.. :p Hoef je nie meer bang vor te zijn!! Succes!! -
09 Februari 2009 - 19:18
Peter Bazen:
Hier een berichtje van mij. Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad. Het zal daar vast veel beter weer zijn dan in ons koude kikkerland. Bij SVSomeren is er nog maar weinig gevoetbald (veel afgelastingen). Nelleke begint al weer zenuwachtig te worden. Frank doet het prima. We hebben hem gevraagd of hij eventueel groepsleider van de C-afdeling wil worden. Bij de Jubileumcommissie heeft Marieke aangeboden om mee te helpen. Wat heb ik toch een geweldige ploeg mensen bij de Jeugdcommissie. Ja Mike ik hoor het je weer zeggen: hier krijgt hij nog spijt van dat hij gestopt is. Grr. Mike ik hoop dat je stage goed gestart is en dat je met Fiona en anderen datgene bereikt wat je wilt bereiken. Als je tijd hebt hoor ik er vast nog wel meer over je stage. Graag ontvang ik een bankrekeningnummer van jou zodat Ine en ik jullie project met een kleine bijdrage kunnen steunen. Mike het ga je goed, veel succes met alles en doe iedereen daar de hartelijke groeten van,
Ine en Peter
10 Februari 2009 - 07:07
Hennie:
beste mensen mike heeft me laten weten via sms dat het hele netwerk van het internetverkeer er uit ligt.Zo gauw ze weer internet hebben volgt het nieuwe bericht. namens mike vast bedankt voor de leuke reacties die hij hoort via mij nu eventjes.het gaat goed met hem en fiona.hopelijk volgt er gauw iets van mike zelf. en voor mike de groetjes ma -
10 Februari 2009 - 16:45
Toon:
Hey Mike,
Het gaat niet zo goed met onze club. 14 punten achterstand inmiddels op AZ. Gelukkig kunnen we het provincieclubje uit eindhoven nog achter ons houden.
Ik heb gisteren nog even met Marco gebeld en het schijnt toch echt aan het ontbreken van jouw steun te liggen!
Het ga je goed, veel succes met de stage en wie weet scout je de nieuwe Eyong Enoh nog wel...
Groeten uit Someren en Amsterdam,
Toon.